Praktisk informasjon

Starttidspunkt 
Alle løp arrangeres torsdager. 
Uten tidtaking: Start når du vil i tidsrommet kl 17.30-18.15.
Med tidtaking: Fellestart kl 18.30. 

Enkeltløp 
Påmelding til enkeltløp åpner fredagen før løpet arrangeres. Hvis du allerede har deltatt på et enkeltløp denne sesongen trenger du ikke melde deg på nytt. Vipps da deltakeravgiften på 150 kr til 507211 og vis oss ved oppmøte. Ta med deg startnummeret du fikk utdelt ved sist løp. 

Deltakeravgift 
Alle 12 løpene: 950 kr 
Høstløpene, 6 løp: 450 kr
Enkelt løp: 150 kr 

Løypemerking 
Løypen er ferdig merket til kl 17.30 løpsdagen. Den merkes med røde og gule markører som ligger på bakken. Det kan enkelte steder også være supplert med noe rød merkespray. 

Selvtiming 
Om det heller passer deg bedre å gjennomføre ukas løp på et annet tidspunkt eller dag, er ikke det noe problem. Gjennomført løp registreres inn til may-britt.stokke@bedriftsidretten.no innen torsdager kl. 18.30 

Klasseinndeling 
Dame og herreklasse i følgende års inndeling:
15-19 år, 20-24 år, 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år, 55-59 år, 60-64 år, 65-69 år, 70 år+ 

Uten tidtaking
De som skal delta uten tidtaking bruker også startnummer. Alle som skal delta uten tid må ta kontakt med sekretariatet ved ankomst.  

Startnummer 
Startnummer hentes ut ved oppmøte til løpet og festes godt synlig på brystet. Bak på nummeret er det to chipper, disse tar tiden din og må ikke fjernes.  Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr. 

Resultater 
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl 22.00 løpsdagen. 

Premiering 
Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt. Vinneren får gavekort hos Anton sport til en verdi av 300 kr, samt en drikkeflaske. 

Førstehjelp 
Røde kors vil være til stede på alle løp og det vil alltid være noe som sykler bak siste løper.  

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Deltakerne skal også følge de til en hver gjeldene smittevernregler. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement. 

Bildebruk 
Det vil bli tatt bilder under arrangementet. Om du ønsker å reservere deg ta kontakt med oss.